Kex time

Tänk vad två tänder gör skillnad!!!

Nu sitter lilla skrutt och smaskar på ett smörgåsrån efter frukosten :) och hon tycker det är superkul att få hålla i och tugga själv:)

Ny måste vi bara våga ge lite "vanlig" mat också ..... Hon kan ju inte börja dagis och ha massa special regler.. Men jag förstår inte vad magen reagerar så starkt för?!?! Dom som har laktos blir ju inte förstoppade varje gång?? Eller??

Vi håller tummarna att det funkar denna gång :)Kommentarer
Postat av: Sandra O

Klart hon kan ha specialregler om hon har problem med magen.. verkar konstigt annars!! Fast jag hoppas att ni får ordning på det iaf för Troyas skull!

Kram

2012-01-03 @ 12:18:52
Postat av: Lina

Jo det skulle hon kanske , men det blir så himla krångligt och det ska vara en jävla massa intyg och liknande.. Och jag är ju inte helt säker på vad som är felet, märker bara att hon reagerar på ren mjölk så att säga! Får kanske kontakta barnläkaren iaf..

2012-01-03 @ 13:51:07
Postat av: Malin Severin

Hej Lina! Vi har ett par kompisar till oss vars dotter som är mjölkallergiker/mjölkprotein och hennes reaktion är att bli jättehård i magen, har för mig att Angelicas Anton också reagerade med att bli hård i magen. Hoppas det löser sig så hon slipper att ha ont!! Kram

2012-01-03 @ 16:59:01
Postat av: Paulina H

Mjölk e förstoppande, the e oxå förstoppande.

Min Nova e lite hård då å då. Viktigt med vanligt vatten och här har det funkat hittills med plommonjuice å plommonpure'.

Lycka till :)

2012-01-05 @ 13:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback