Uterummet

Vi har ju ett inglasat uterum med infravärme.. Och under våren ska rummet fixas till i vår stil och sen till sommaren skulle Fredric inviga den med sina kompisar från svensexan.. Han lever på minnen från den dagen/natten fortfarande och vill bjuda tillbaka till sina vänner genom att bjuda på en grabbkväll till sommaren..


Vi hittade perfekta tavlor i Östhammar häromdagen.. Tyvärr så ser dom inte alls ut som i verkligheten när jag tar kort :( Det är en 3 D effekt i tavlorna som gör att dom är 1000 ggr häftigare i verkligheten!

Det kanske märks att "temat" är rock och pub känsla.. :)

Fredric har ett par elgitarren har ska lacka om till unika motiv så ska dom upp också.  Några Lp skivor ska vi nog också slå till på..

Barbord och stolar är fixat redan och står och väntar bara :)
Neon ljus är fixat som vi troligtvis ska sätta in längs listerna nertill så att det blå ljuset lyser upp lite på kvällarna..

Det finns uttag för TV och vi har en liten platt tv med inbyggd DVD som ska upp där också..


Sen är det soffan.. Det vi vill ha är något i denna stil:Om vi ska ha matta eller inte står just nu i övervägande mellan praktiskt och snyggt.. Det lutar åt att slipa golvet som finns och sen olja in det... Kommer nog bli skit från gräsmattan annars, med små barnfötter in och ut hela tiden...


Och ett obligatoriskt måste som nog är det som Fredric längtar mest efter är :Och så ett litet kylskåp med genomskinlig dörr ska finnas under barbordet..
Lite vita gardiner och en riktigt maffig tak krona och lite grymt ljud så har vi nog fixat feelingen ;)


Längtar till sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback