Blocket

Jag älskar ju att leta fynd på blocket och tradera. Det finns så mycket som har potential och som man verkligen kan sätta sin prägel på!

Idag hittade jag detta:

2 st bruna skinnfåtöljer 30 kr

jag gillar att det är höga ryggar på dom och framför en bra skulle dom stå fint i tex en gillestuga.
Skinnmöbler är underskattat, många tycker dom ser slitna och gamla ut, men med kärlek och lite smörjning så blir dom häftiga och dom är ju grymt sköna att kura upp sig i under en filt!



Klicka
här för att komma till denna annons


Golvlampa 200 kr

Dessa lampor var ju poppis för flera år sedan och jag gillar dom fortfarande. Vill dock att dom ska stå bakom en möbel eftersom jag inte gillar den stora foten som den har för att stå stadigt. Men bakom en vit fåtölj, eller kanske den svarta hörn soffan jag vill ha i ute rummet, där skulle den stå fint. Det brukar ju finnas olika lägen att slå på lampan så man kan ha den till mysbelysning och läsbelysning, smart alternativ till dimmer.

Jag har haft en i mässingsfärg förut och jag vinklade dock lamporna uppåt.



Länk till annons
här


Träsoffa 1100 kr

Alltså den är inte billig, kanske kan prutas lite. Men pommes va snygg den är!!!!




Länk till annonsen
här


Korgstol 200 kr

Om jag hade köpt denna så hade jag spraylackat den svart och klätt dynan i något snyggt tyg. Sen hade den fått stå och glänsa i uterummet. Och en sommarkväll hade jag nog suttit där med en glas vitt och njutit ;)



Länk till annonsen
här



Jag älskar ju att göra om hemma och därför älskar jag begagnat och billigt, det är ju inte ekonomiskt hållbart annars! Sen är det lite kul att få det lite unikt med egen prägel på det. Inget av det här över slår jag till på idag men någon annan kanske hittar något av intresse!! Jag har fått mycket respons både i bloggen och övrigt på när jag får mina inrednings idéer så därför tänkte jag att jag kan ju alltid tipsa om det jag ser potential i :)



Men Ikea är ju bra och billigt i vissa fall.. Som tex vardagsrumsbordet jag har är ett ihop-plock från Ikea. Idén fick jag och tipsade en tjejkompis för drygt ett års sedan och nu blev jag sugen på att ha det själv och sagt och gjort så blev det...



Vi hade vita lackbord och ville förnya så då köpte vi svarta bord och satte vita benen på dom. Borden kostar ju bara 49 kr så det blev ju ingen större kostnad för ett ny touch :) Me likey ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback