Inte ett önskat resultat

Det gick inte så bra som vi hoppats på idag. Såret hade inte läkt så bra som vi hoppats och när stygnen försvann så började såret glipa igen :(

Så tre stygn är kvar på dom värsta ställena och gipsskenan blir kvar i 14 dagar till. Hon har ett större sår på mitten också. Ärret kommer bli fult och stort, och nu hoppas vi bara på att det läker ihop bra innan det blir varmare ute!!

Sen det Natalie inte vet är att en "kaka" som sitter över såret, som är mellan en krona och femkrona stort, ska pillas bort på fredag. Idag fick hon panik och grät när sköterskan pillade bort en del andra skorpor. Hon har ju typ 10 st småjack runt om det stora såret, men dom har läkt och såg bra ut under skorporna.

Jag brukar alltid vara ärlig med Natalie och förbereda henna på vad som komma skall men detta låter jag vara osagt för jag vet att hon kommer få panik över det. Och jag ser inte vitsen med att hon ska oroa sig i flera dagar innan.


Sen måste hon vara i rullstolen i skolan tills det har läkt eftersom att risken med att hon ramlar och slår upp såret nu när hon inte har stygnen kvar är alldeles för stor. Försäkringsbolaget har godkänt att jag kör henne istället för att beställa specialtaxi till henne. Det känns skönt och Natalie vill hellre att jag kör också, sen är det nog vetskapen av att hon bara kan åka hem när det känns jobbigt som underlättar för henne också.



Jag känner att jag sitter med gråten i halsen igen nu. Jag vill så gärna få det ogjort och kunna ta allt detta från henne. Hon är riktigt less på benet nu och detta bakslag idag var tufft för henne. Hon längtar så mycket efter att få springa och leka.


Kommentarer
Postat av: Lillemor Nordström

Men skruttan då:( Hoppas det läker bra nu då, så hon slipper skiten stackarn.

Kram till henne och till dig som säkert lider lika mycket. Ha det gott!

2011-04-26 @ 22:14:34
Postat av: Nadja

Stackars lite, läste tidigare inlägg om vad som skett. Förstår att de är extremt tungt att se sin dotter fara så illa =(

2011-04-27 @ 15:08:23
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Åh, hoppas verkligen det läker bra nu

2011-04-27 @ 19:16:59
URL: http://saratilling.se
Postat av: Lina Börjesson

Tack för era fina kommentarer :) Dom värmer.



Det värsta samtal man kan få är att få höra att ens barn åker ambulans. Går inte att beskriva den känslan!



2011-04-27 @ 22:41:50
URL: http://mommyrocks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback